02

HP VALVES
CLUB

HP Valves is een grote speler in de maakindustrie. Met ruim honderd vakkundige medewerkers produceren zij hogedruk afsluitsystemen van de hoogste kwaliteit. De gedreven club van HP Valves maakt dagelijks enorm veel gebruik van ERP-software Isah.

Automatic Guided Vehicles

Een enkele tijd geleden realiseerden we een koppeling tussen het ERP-systeem en de AGV’s (Automatic Guided Vehicles) van HP Valves. De AGV’s krijgen vanuit Isah een opdracht wanneer er goederen verplaatst moeten worden. Zoals de naam ‘Automatic Guided Vehicles’ doet suggereren, verplaatst het voertuig zich vanzelf en zorgt ervoor dat de goederen op de juiste locatie terechtkomen.

Aandachtspunten

Geheel automatisch zijn de AGV’s niet. Hoewel de koppeling tussen ERP-systeem de voertuigen perfect werkt, kan de omgeving nog wel eens een uitdaging zijn voor een geautomatiseerd proces. Wanneer een magazijnstellage afwijkt in hoogte, breedte of diepte kan dat extreme gevolgen hebben wanneer een AGV op een hoger niveau materiaal moet pakken. Daarom zijn er medewerkers op de werkvloer beschikbaar om te controleren of de AVG’s moeiteloos taken uit kunnen voeren. Wanneer de opdracht is voltooid, wordt dit automatisch teruggekoppeld aan het ERP-systeem. Logistiek en administratief erg efficiënt en overzichtelijk!
Naast de AVG’s van HP Valves zijn er meerdere koppelingen gerealiseerd die deze producent helpen aan de top van de maakindustrie te blijven. Alle ontwikkelingen lees je in ons whitepaper.

01

Smart production in a sales order-driven production process.

02

An excellent example of ERP software in use.

03

Excellence in the concrete industry with its innovative use of KomexoBeton.

Get in touch

CONTACT